miercuri, 18 martie 2015

♥ Demoazele ♥ Fashion Painted Dreams ♥


Dragele mele, astazi avem placerea sa va prezentam cateva imagini cu frumoasa noastra prietena, Dora Virginia. Pe Dora o stiti cu siguranta atat din postarile noastre anterioare, cat si de pe siteul sau, Fashion Painted Dreams .

O aparitie extrem de feminina, fermecatoare de fiecare data, ea iti prezinta cu o naturalete nemarginita cat de usor poti obtine un look foarte chic.  Dora se poate identifica cu oricare dintre noi. Este o femeie care se bucura de viata, iubeste si este iubita, careia ii face placere sa zambeasca ori de cate ori are ocazia. O admir pentru feminitatea ei si o apreciez foarte tare deoarece prin felul sau de a fii ofera un exemplu extrem de frumos de stil.

De curand, frumoasa bloggerita a avut parte de o vacanta minunata in cadrul careia nu a ratat momentul sa realizeze diverse sesiuni foto pentru a ne incanta privirile.

In cadrul unei sesiuni foto surprinse in Los Gigantes, Dora a purtat o rochie maxi rosie, care ii ofera un look romantic si foarte chic. La aceasta tinuta, ea a ales sa poarte accesoriile Demoazelei  - lucru care ne bucura extrem de mult.

Este o mare placere de fiecare data cand asteptam imagini de la draga noastra prietena, deoarece mereu ne surprinde in cel mai placut mod. Imi place mereu sa spun ca Dora ne prezinta o lectia de stil. Nici nu va imaginati cat de mult ne bucuram datorita faptului ca prin intermediul acestei pasiuni am ajuns sa cunoastem oameni pozitivi, frumosi (si aici ma refer la frumusetea sufletului ), care iubesc viata la fel ca si noi si care se bucura de fiecare clipa. Este minunat sa simti ca esti inconjurat de astfel de persoane care te incarca pozitiv.

Mai multe detalii despre bijuteriile purtate de frumoasa Dora gasiti aici.

Daca doriti sa aflati cat mai multe detalii despre vacanta Dorei puteti accesa pagina Fashion Painted Dreams.

Draga noastra, multumim pentru aceste imagini minunate!

♥♥♥






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu