sâmbătă, 29 decembrie 2012

Workshop de fotografie Pixel Image Studio



Va lansam la inceputul lunii decembrie o provocare - workshopul realizat in colaborare cu Pixel Image Studio. 

Pixel Image Studio a organizat un Workshop de Fotografie in perioada 30 noiembrie - 2 decembrie susținut de fotograful Iancu Zeno Jianu, abordând genurile fashion și glamour. 

In colaborare cu Nifty Josephine - vestimentatie, Leather accesories by CC, Demoazele Art- bijuterii, Machiaj Alice Black - make up artist, workshopul s-a întins pe durata a trei zile si si-a propus sa explice realizarea
 fotografiilor profesionale de fashion și glamour in conditii de studio si nu numai. Workshopul a fost dedicat fotografilor amatori si profesionisti ce vor sa se initieze in genurile mai sus menționate.



Dupa participarea la acest workshop am invatat o multime de lucruri interesante despre pozele fashion si glamour. Pot spune cu desavarsire dupa aceasta experienta ca sunt clar fana a stilului glamour. Mai stralucitor, mai elegant, mai plin de mister si sofisticat  - clar pe gustul meu.



De fiecare data cand te imbraci, iti dezvalui identitatea. Prin stil, impartasesti o parte din povestea vietii tale, punandu-ti in valoare creativitatea.

In calitate de fashion victim ma simt nevoita sa observ o mica mare diferenta intre cele 2 atribute ce se pot intalni.  Glamour in perceptia noastra este acea tinuta incarcata in mod abuziv cu diferite accesorii opulente. Dupa parerea mea glamour nu inseama prost gust, ci as vrea sa il asociez cu diversitate. Fiecare dintre noi are un simt al bunului gust si datorita faptului ca suntem diferiti automat si parerile despre glamour vor fii impartite.

In antiteza, a fi fashion inseamna a avea bun gust. Haine asortate, elegante, casual sau sport ele nu ies in evidenta decat prin aspectul lor bine pus la punct. Studiat. Fashion-ul nu este sclipitor ci este subtil. 

In opinia mea, fashion putem fii in fiecare zi sa zicem daca apelam la lectia de stil, dar glamour mai rar si nu neaparat ca nu ne-ar permite mediul, ci pentru ca iti trebuie si o anumita stare de spirit pentru asa ceva. Trebuie sa ai o anume atitudine si sa nu te simti coplesita de toata aceasta stralucire.

In ambele cazuri, atitudinea si detaliile fac diferenta! Am dreptate sau nu?

In continuare va las sa va delectati privirile cu cateva rezultate ale acestui workshop, care a fost o reusita in urma careia am cunoscut persoane pasionate de fotografie si am avut parte de o atmosfera prietenoasa, unde fiecare a avut de invatat de la ceilalti.

Ansel Adam spunea : "Nu faci o fotografie, o creezi!" - ceea ce va provoc si pe voi!

Pe curand...cu noi provocari!

Multumesc pentru fotografiile puse la dispozitie de catre Pixel Image Studio, Valentinei Sarosi pentru atentia acordata detaliilor care fac diferenta si lui Bogdan Comanescu!
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu