marți, 28 august 2012

La femme




‘ Femeia frumoasa place ochiului, femeia blanda place inimii. Prima este o adevarata bijuterie, dar a doua este o comoara.’  - Napoleon Bonaparte

Cine spune ca stie tot ce se poate despre femei, se inseala amarnic. Femeie este si a fost de-a lungul timpului un mister plin de eleganta si gingasie. Uneori se lasa sa fie citita precum o carte de catre cei din jur, alteori prefera sa fie inconjurata de o aura de mister.

Calauzita mereu de sentimentele si ideile sale, femeia incearca sa se bucure de viata, sa traiasca fiecare clipa asa cum numai ea stie, pretuieste fiecare lucru simplu si zambetul este cea mai frumoasa rasplata pe care o poate primi de la cei din jur.  Cu totii avem o voce interioara care ne dicteaza ce sa facem. Intuitia este un aliat exclusiv feminin, de aceea nu trebuie ignorat.

Romantismul este ceva fara de care nu putem trai linistite. Ne place sa fim alintate, sa ni se acorde atentie si sa fim mereu in centrul atentiei.

Nicio femeie nu este urata atat timp cat nu o cunosti. Se spune ca "frumusetea vine din interior" sau "daca te simti frumoasa, si cei din jurul tau te vor considera la fel". Sa fie un simplu mit sau este doar o zicala menita sa consoleze persoanele cu care natura nu a fost prea darnica? Puterea sugestiei nu trebuie subestimata, insa farmecul tau paleste daca te lasi descurajata de un anumit standard. Accepta-ti unicitatea si valorific-o!

Frumusetea reala slaveste unicitatea. Chiar daca nu te incadrezi in canoanele impuse de societate, care se schimba din 10 in 10 ani, fii mereu cocheta si trateaza-te ca pe o printesa. Scoate-ti in evidenta atuurile si nu te neglija niciodata. Asta nu inseamna sa te transformi intr-o "fashion victim". Trebuie sa te simti la fel de atragatoare, fie ca porti o costumatie casual sau un neglije sexy.

Frumusete interioara sau exterioara oare ce alegem, care este mai importanta pentru noi? Eu cred ca le putem avea pe amadoua si ca le avem deja sau chiar noi, insine suntem frumusetea.

Frumusetea vine intai din interior, pentru ca, in realitate, totul vine din interiorul nostru catre exterior si niciodata invers. Uneori, este de ajuns doar sa accesam toata frumusetea ce se afla in noi, sa fim constiente de frumusetea sufletului nostru si asa vom deborda de energie pozitiva si vom straluci in fata celorlalti.

De asemenea, este foarte importanta si atitudinea pe care o avem in fata vietii si experientelor acesteia. Indiferent ce situatie experimentezi la un moment dat, in viata, este  important cum o privesti, prin ochii increderii, cu o atitudine pozitiva, respirand si incercand sa vezi ce poti gasi pozitiv in urma acesteia sau alegi sa o privesti prin ochii tristetii, ai fricii? Este importanta aceasta atitudine fata de ce ti se intampla pentru ca ea iti demonstreaza credintele tale fata de viata si bineinteles, are un impact deosebit asupra frumusetii tale.

Dar,  pentru ca uneori  poate ajungem mai greu sa fim constiente de toata frumusetea noastra si uneori, poate mai ratacim si uitam sa ne pastram o atitudine pozitiva in fata unor situatii, care la inceput pot parea mai provocatoare, putem de exemplu, sa facem cativa pasi marunti in fiecare zi, care sa ne ajute sa ne pastram frumusetea fizica si sa ajungem mai aproape de cea a sufletului nostru.

Fa tot ce vrei tu, tot ce te face pe tine sa te simti bine, ai grija de corpul tau, de mintea ta, educa-te mai mult, citeste, ai grija de sufletul tau, fii libera, iubeste, zambeste, zambeste, zambeste si ai incredere ca totul este bine.
Esti foarte frumoasa si tu stii asta ! Fii unica in felul tau !



















Accesorii : DemoazeleArt

Makeup & hairstyle : La femme- espace beauté

Fotografii realizate de catre Diana Stancu

Tinute asigurate de Nifty by Josephine





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu