miercuri, 15 mai 2013

Accesorii pentru mirese: cum alegi accesorii simple dar de mare efect


De curand am avut placerea de a colabora cu o echipa de oameni foarte talentati, iar rezultatele muncii noastre s-au concretizat intr-o sesiune foto pentru mirese foarte frumoasa, pe care le-am folosit de asemenea intr-o aparitie pe siteul Planificarenunta.ro, unde veti gasi sfaturi utile care va pot ajuta sa alegeti acele detalii care fac diferenta pentru voi in ziua cea mare.


Fotografiile din cadrul acestui articol au fost realizate in colaborare cu:

Fotograf: Radu Carnaru

Hairstyle asigurat de: Wish Studio

Makeup asigurat de: Oxana Bocancea & Andreea Smolean 

Accesorii si bijuterii: Demoazele Art

Rochii asigurate de: Exclusive Bridal





Dragi viitoare mirese si nu numai, numele meu este Claudia Gidea si reprezint brandul de accesorii si bijuterii Demoazele Art. Demoazela are o bijuterie pentru fiecare stare, pentru a satisface orice stil; aici gasesti o multitudine de idei pentru o aparitie spectaculoasa. Accesoriile te provoaca sa fii originala. Nu trebuie decat sa alegi stilul pe care il vrei. 

Fiecare bijuterie Demoazele Art realizata are in spate o poveste plina de semnificatie, fiecare accesoriu in parte fiind realizat astfel incat sa se potriveasca perfect personalitatii celei care urmeaza sa poarte creatiile sale.

Bijuteriile si accesoriile Demoazele sunt lucrate manual cu cristale Swarovski CRYSTALLIZED, margele din sticla de Boemia, perle Swarovski, perle de apa dulce, pietre naturale, materiale textile atent alese si metale precum argint, bronz, cupru si alte aliaje ce nu contin nichel (deci nu provoaca alergii sau iritatii).

Fiecare femeie isi doreste sa radieze de frumusete in ziua nuntii, sa incante privirile tuturor, dar mai ales privirile celui care ii va fi sot incepand din acea zi.

Accesoriile de par pentru mirese reprezinta o modalitate foarte buna de a obtine o imagine moderna, stilata si, nu in ultimul rand, unica. Cel mai important atu al acestor piese care - in primul rand, iti infrumuseteaza coafura - este ca se pot aplica in mod diferit, de la mireasa la mireasa, fie concentrate intr-un singur punct al coafurii, fie rasfirate pe o suprafata mare a parului tau.

Restul articolului il gasiti aici.



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu