luni, 30 martie 2015

♥ Bouquet - Claudia ♥

 

 Unul dintre cele mai frumoase momente ale muncii noastre este momentul in care clientele noastre vad pentru prima data accesoriile. Sa vezi bucuria de pe chipul lor este clipa in care iti dai seama ca fiecare minut de munca a meritat pe deplin.

Asa cum am promis o sa incepem sa va prezentam treptat accesoriile realizate pentru miresele noastre dragi din acest sezon care va urma.

Claudia este indragostita de culoarea mov si pentru ea am realizat cu mare drag un set de accesorii care ii vor completa perfect tinuta in ziua nuntii. Nuantele de mov folosite pentru realizarea acestor accesorii le ofera o nota de eleganta si feminintate. Accesoriile cu cristale imprumuta rochiei de mireasa un aer princiar, de aceea este indicat sa le porti la o coafura clasica si la o rochie cu silueta empire si foarte mult volum. 

 Frumusetea si eleganta sunt elemente foarte importante pentru femei, precum statura si puterea sunt elemente importante pentru barbati. Pe langa o imbracaminte frumoasa si un machiaj adecvat, accesoriile sunt instrumente care fac o femeie sa arate si mai uimitor decat este.

Va asteptam alaturi de noi sa realizam acele detalii care fac diferenta tinutei voastre !

Fiti unice in felul vostru alaturi de echipa Demoazele Art!

Pe curand! 

♥♥♥

Draga noastra, sa porti cu drag accesoriile realizate pentru tine si abia asteptam poze de la nunta! Sa ai parte de o nunta de poveste si multa fericire alaturi de printul inimii tale!

♥♥♥






 Set format din accesoriu de par si cercei.

Cerceii sunt din argint 925 si au fost realizati folosind cristale Swarovski de 8 mm, nuanta Amethyst.

Accesoriul de par este reprezentat de o cordeluta metalica filigranata pe care au fost aplicate cristale Swarovski in monturi de 8, respectiv 10 mm. Nuantele cristalelor folosite sunt : Amethyst, Light Amethyst si Violet.

* La comanda setul poate sa fie refacut atat pe nuantele din imaginile prezentate, cat si pe alte nuante disponibile *




Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu