miercuri, 28 ianuarie 2015

Cochet


Perlele sunt deseori asociate cu stilul vintage, cu un anumit tipar de frumusete extrem de eleganta si rafinata. Si totusi, perlele sunt nelipsite din colectiile anuale ale tuturor marilor designeri, indiferent cat de avangardiste ar fi acestea. Nu e de mirare – rafinamentul acestor bijuterii a trecut mereu testul timpului, reinventandu-se de fiecare data in declaratii de stil.

Perlele sunt insasi imaginea elegantei feminine. Printesa Diana, Jakie Onassis sau Audrey Hepburn s-au folosit deseori de astfel de bijuterii pentru a-si accesoriza tinutele. Ca sa nu mai vorbim de Coco Chanel, o impatimita a perlelor, cea datorita careia au devenit faimoase colierele din mai multe siraguri de perle, si care s-a folosit de frumusetea lor irizanta pentru a crea tot felul de accesorii minunate, inovative.

Astazi noi am ales sa punem alaturi perfectiunea perlelor si stralucirea cristalelor rosii. 

Iata rezultatul!

♥♥♥

Fii unica in felul tau alaturi de Demoazele Art!

♥♥♥



Set de bijuterii format din cercei, colier si accesoriu de par.

Accesoriile au fost realizate folosind perle si cristale Swarovski. Perlele sunt nuanta Cream, iar cristalele sunt nunata Light Siam.

Tortitele cerceilor sunt din argint 925.Cerceii contin cristale cu dimensiuni de 8 mm. Monturile cristalelor din cadrul colierului, respectiv accesoriului de par sunt placate cu argint.
 
Accesoriul de par a fost realizat prin tehnica modelajului din sarma.
* La comanda setul poate sa fie refacut atat pe nuantele din imaginile prezentate, cat si pe alte nuante disponibile *


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu