miercuri, 30 iulie 2014

♥ Mes Demoiselles - Oana V ♥

 

Unul dintre cele mai frumoase sentimente in viata este atunci cand descoperi sufletul pereche alaturi de care iti doresti sa traiesti pana la adanci batraneti. 

 Relatia este o adancime tot mai mare, frumusete si bucurie o data cu trecerea anilor. Iubirea dintre doua persoane este cel mai minunat lucru. Dragostea nu poate fi gasita daca o cauti in disperare sau daca iti doresti si te rogi sa o ai. Este vorba despre un accident divin si cel mai minunat lucru al vietii.

Oana si Lucian sunt un cuplu minunat, iar in momentul in care privesti aceste imagini iti pot transmite cu multa simplitate cat de mare este dragostea si fericirea lor.

Ca un om sa iubeasca pe altul este, probabil, cea mai grea sarcina care ne-a putut fi incredintata. Este sarcina suprema, examentul final, opera pentru care toate celelalte reprezinta doar un preludiu. Iubirea este un imbold pentru a te desavarsi, a deveni cineva, a te transforma tu insuti intr-o lume de dragul persoanei iubite.

♥♥♥

Dragii mei, va doresc o viata de poveste impreuna! Sa va bucurati de tot ce este frumos si sa va iubiti pe zi ce trece mai mult!

Casa de piatra inca o data!!! 

♥♥♥ 

Sursa foto : http://cimpo.ro/













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu