vineri, 9 mai 2014

Stil de printesa ❤



Dragele mele, astazi am decis sa abordam un subiect foarte chic din punctul nostru de vedere : palariile si alte accesorii de par similar.

Probabil te-ai gandit deja la un accesoriu care sa-ti acopere capul in acest sezon, insa ti-ai lua o palarie? Stiu, stiu, le-ai vazut la multe evenimente hollywoodiene si prezentari de moda. Dar oare au devenit deja un trend sau sunt doar un efect glam dat din cand in cand tinutei?

Cate dintre noi nu ne-am uitat la aparitiile printesei Kate si am admirat-o pentru eleganta ei ? Ati observat ca in aparitiile sale se foloseste de diverse accesorii de par care ii confera un aer spectaculos si stilat. Stilul lui Kate este unul natural, nefortat si nepretentios, dar totusi atat de plin de stil.

Femeile vor sa fie, in general, elegante, iar la un eveniment special cea mai la indemana varianta pentru a deborda de eleganta este sa apeleze la o palarie. Totusi, aceasta nu poate fi purtata de oricine si oricum. Palaria poate sa fie unicul si cel mai nimerit accesoriu al unei femei, transformand o tinuta "plata" intr-una eleganta. Totusi, nu este atat de simplu sa alegi ceva care sa ti se potriveasca si sa fie in concordanta si cu evenimentul la care participi.

Palariile dau, din cele mai vechi timpuri, un aspect clasic si sobru. Puteti arata insa si mai nonconformista. Purtati palariile monocrome pentru tinutele lejere, dar cu linii fine si palarii asortate cu pene daca vreti cu adevarat sa atrageti atentia. 

Nici marimea lor nu trebuie sa va faca sa aveti complexe. Chiar daca e o palarie mare, cu un aspect putin disproportionat, puteti deveni o diva. 

Probabil te-ai gandit unde le poti purta, afla ca Demoazela s-a gandit ca si propria ta tinuta de mireasa poate adopta o asemenea palarie, daca vei dori ceva inedit. Indiferent ce culori preferi, ce materiale si forme, Demoazela te poate ajuta sa ai o aparitie unica.

Daca vreti sa aratati chic, a venit vremea sa purtati palarii! Nu doar ca veti face senzatie, dar veti avea si o alura nobila.

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa realizam acele accesorii care nu vor trece neobservate si care va vor defini stilul !

Cu drag,
♥ Echipa Demoazele Art ♥












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu