luni, 19 mai 2014

Bouquet - Ionela

Orice mireasa isi doreste ca in ziua nuntii sa radieze, sa incante privirile tuturor. De la rochia de mireasa si pana la ultimul accesoriu, fiecare detaliu necesita atentie din partea ta. Accesoriile de par pentru mirese reprezinta o modalitate foarte buna de a obtine o imagine moderna, stilata si, nu in ultimul rand, unica. Cel mai important atu al acestor piese care infrumuseteaza coafura este ca se pot aplica fie diferit, fie ca un punct de concentrare sau rasfirate pe o suprafata mare a parului.

Accesoriile de par cu cristale reprezinta una dintre dorintele mireselor de anul acesta. Orice obiect ai alege sa iti prinzi in par, accesoriile de par pentru mirese sunt o modalitate simpla, dar in acelasi timp extraordinara de a-ti infrumuseta podoaba capilara.

Ionela este prima dintre miresele de anul acesta si pentru ea am realizat cu mare drag un accesoriu de par pretios.  Mare sau mic, un pieptene complex poate transforma chiar si cea mai nestatornica coafura intr-una care arata de parca tocmai a fost "lustruita", cizelata.

******************

Draga mea, sunt convinsa ca o sa radiezi in ziua nuntii si iti doresc inca de pe acum sa aveti parte de o viata lunga impreuna si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti !

********************






Accesoriu de par realizat la comanda cu cristale, pe baza metalica.

Pentru acest accesoriu s-au folosit si modelaje din sarma.

Un accesoiu de par foarte chic, care va oferi stralucire oricarei coafuri!

* realizat la comanda - poate sa fie refacut si pe alte nuante *


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu