vineri, 17 mai 2013

Bouquet


In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii.

Mari este prima mireasa pe anul acesta si impreuna cu ea am conceput un accesoriu de par care ii va completa lookul foarte chic din ziua nuntii.

Alaturi de fiecare dintre miresele mele traiesc o alta experienta si povestea fiecarei colaborari este unica de fiecare data si speciala.Sunt mereu inspirata de povestile de dragoste pe care le aud, dar cel mai mult de personalitatea si stilul celei care apeleaza la demoazele.

Fiecare femeie isi doreste sa radieze de frumusete in ziua nuntii, sa incante privirile tuturor, dar mai ales privirile celui care ii va fi sot incepand din acea zi. De la rochia de mireasa si pana la ultimul accesoriu, fiecare detaliu necesita o atentie sporita din partea viitoarei mirese.

Mari si-a ales pentru ziua nuntii o rochie speciala, pe care o veti admira cu toti in momentul in care vom primi pozele. Nu zic mai multe pentru ca nu vreau sa stric surpriza. In continuare va prezint cateva imagini cu accesoriul de par care va completa lookul miresei noastre.

Draga mea, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa aveti parte de o nunta ca in povesti!




Accesoriu de par realizat cu petale din voal ivory si floare metalica dantelata, pe care au fost prinse delicat cristale biconice de 6, respectiv 4 mm si un cristal in montura placata cu argint de 12 mm.

Cristalele Swarovski au nuanta Light Peach.

Pret : 120 Ron


* Accesoriul de par poate fii refacut si pe alte nuante. 
Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.* 


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu