sâmbătă, 27 aprilie 2013

Bridal Inspirations - Viata e ...ROZ!




Culoarea roz este o culoare foarte romantica care semnifica dragoste, la fel ca rosul. Totodata rozulsemnificas gingasie, finete, timiditate, si este culoarea perfecta pentru persoanele visatoare! Cele mai multe mirese foloseasc culoarea roz prin toate modalitatile posibile. :)


Trandafirii albi si cei roz sunt cele mai folosite flori pentru nunti. Dar, ai putea merge mai departe sa iesi din sfera culorilor traditionale si sa incerci ceva inedit, florile roz ca ornament principal pentru nunta ta.



Foloseste florile roz in mai multe moduri.

Aceste flori pot fi folosite in mai multe modalitati in cadrul unei nunti. Le poti folosi in primul rand pentru buchetul miresei. In cazul in care si rochia de mireasa este roz, poti alege o combinatie intre flori albe si flori roz. Foloseste pentru buchet flori precum gerbere, margarete sau crini. Poti aplica floricele roz si pe invitatiile de nunta, chiar si flori naturale pe tortul miresei.


Bineinteles, poti folosi florile si pentru ornamentele de pe mese. Gerberele roz arata perfect pe mese, poti sa le combini si cu alte culori, precum albul sau rosu, si de ce nu violet. In cazul in care decoratiunile interioare sunt in majoritate albe, poti inlocui rozul cu fuchsia. 



Poti folosi pentru nunta ta roz simplu sau roz in combinatie cu alte culori, depinde de preferintele si nevoile tale. Culorile care merg cu roz sunt: alb, ivory, griul deschis (silver), auriul, verele fistic, turquoise, rosu, negru, lila, mov, belumarin, fuchsia... iar lista poate continua.


Sursa : Nuntacustil



Iata cateva sedinte foto pentru inspiratia ta:


































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu