joi, 31 mai 2012

Charms


Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci. 

James Matthew Barrie




Brose realizate cu diverse charmuri argintii, margele acrilice si de sticla, cristale colorate.

Pret : 20 lei 

* pretul se refera la o bucata *


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!





miercuri, 30 mai 2012

Cochet


Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad. 

 John Burroughs



Colier realizat cu perle de cultura. Floarea din argint tibetan este accesorizat cu cristale in diverse nuante.

Colierul este la baza gatului.

Pret : 45 lei 


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!





marți, 29 mai 2012

Serephine


Primul pas pe care trebuie sa il faci ca sa obtii tot ce vrei de la viata este asta: Hotaraste-te ce vrei. Si eu m-am decis : scopul meu este sa va ofer cat mai multe accesorii pline de viata, carora sa le inserez o parte din entuziasmul si pasiunea mea. 

Vreau sa intampinam vara plini de culoare, zambitori si sa ne bucuram de fiecare clipa!





Bentita realizata pe elastic, accesorizata cu trei trandafiri realizati din material textil in diverse nuante de roz, pornind de la roz pal pana la fucsia.

Buchetul de trandafirasi este completat intr-un mod foarte elegant de un cristal Swarovski , nuanta Crystal, asezat in montura argintata.

Pret : 30 lei



Bentita realizata pe elastic, accesorizata cudoua flori realizate din material textil in nuante de roz si lime. O combinatie perfecta pentru zilele toride de vara.

Buchetul de trandafirasi este completat intr-un mod foarte elegant de un cristal Swarowski , nuanta Crystal, asezat in montura argintata.

Pret : 35 lei



Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!





luni, 28 mai 2012

5 O'clock


A alege momentul inseamna a castiga timp.

Francis Bacon

Mihaela si-a dorit un ceas retro, dar care sa fie si foarte colorat si sa emane veselie. Am cautat intens sa gasesc ceva care sa ii placa si la final rezultatul a fost unul pe masura. A meritat fiecare clipa de asteptare.





Pandantiv ceas aspect bronz model abstract 40x29mm
Pandantivul ceas este prevazut cu lant
Ceasul este functional
Este accesorizat cu cristale in nuante de verde si rosu, charmuri sub forma de trandafir din bronz si funda din organza.

Pret : 45 lei




Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



duminică, 27 mai 2012

Da viata unei amintiri ♥



In primul rand trebuie sa incep cu scuzele de rigoare. Desi campania a fost initiata cu ceva vreme in urma, din cauza lipsei de timp nu am reusit sa va arat rezultatele. In urma mailurilor primite si a solicitarile din partea voastra, am decis ca aceasta campanie sa devina permanenta. De fiecare data cand descoperiti ceva ce ati purtat cu drag , dar care nu mai are stralucirea de alta data, ma puteti contacta si o sa vedem daca se poate face ceva.

Pentru mine este un lucru minunat sa dau viata amintirilor voastre. Promit ca de fiecare data cand primesc noi provocari sa va arat rezultatul!


Before





After







Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!




sâmbătă, 26 mai 2012

Look a la Demoazele : Stil Marinaresc


In momentul in care Carmen mi-a oferit provocarea de a-i realiza un set cu care sa intampine vara in stil marinaresc, ma gandeam daca voi reusi sa realizez ceva care sa se apropie de imaginea pe care o avea ea si totodata sa fie cat mai feminine accesoriile realizate pentru a-i completat lookul. 

Sezonul cald se apropie, iar tu iti indrepti atentia catre tinute cat mai lejere, din materiale si culori care sa exprime atmosfera relaxanta de vacanta. A mai fost in trend si probabil ca va mai reveni. Stilul marinaresc e adorat de multe dintre noi. 

Combinatia de albastru si rosu ne duce mereu cu gandul la vacanta, mare si buna dispozitie. Setul realizat pentru Carmen este foarte feminin si emana multa energie, asteptand sa fiie purtat la diversele evenimente din aceasta vara.

Accesoriile au fost realizate cu cristale in nuante de albastru si rosu, respectand tema marina si pentru a sublinia si mai mult aceasta latura am folosit diverse charmuri care reprezinta diverse figurine precum o barca, steluta de mare.





Pret ceas : 45 lei

Pret brosa : 20 lei

Pret cercei : 25 lei

Pret agrafa : 10 lei 


Pentru un aer tineresc in noul sezon, trebuie neaparat sa alegi dungile. Pe langa albul care iti ofera un look fresh, culorile eterne ale acestui trend sunt albastrul si bleumarinul. Pentru un aspect unic, combina-le cu rosu. Daca in prima instanta, imprimeul marinaresc era un element sport al tinutei, acum noile interpretari ale designerilor propun rochii elegante in acest trend. 










Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!