duminică, 1 iulie 2012

♥ Mes Demoiselles - Andreea ♥


Dragostea nu tine cont de varsta, de cultura, de religie, de societate, doar apare fara sa te intrebe daca este logic, daca este bine sau daca vrei. In momentul in care sageata lui Cupidon te-a lovit, nu mai tii cont de nimic: barierele dispar, limitele sunt deasupra cerului iar inima o ia la galop. Nu mai ai reguli, noptile devin zile, iar gandul zboara intotdeauna la el. Iubirea este un fapt pe care nimeni si nimic nu ti-l poate nega.

A venit momentul sa va fac cunostiinta cu o alta demoazela foarte chic, Andreea. Ea m-a contact sa ii realizez doua seturi de bijuterii pentru sedinta foto pe care urma sa o aiba. Doua seturi diferite : unul jucaus in nuante de albastru si al doilea elegant, dar foarte feminin, in nuante de rosu si negru. Ambele seturi au surprins perfect stilul foarte feminin si gingas al Andreei. Ea este exemplul perfect care ne demonstreaza ca lucrurile simple fac intotdeauna deliciul oricarei tinute, important fiind sa te simti bine cu alegerea facuta.

Andreea si Marius arata minunat in aceste poze, transmitandu-ne prin intermediul acestor poze dragostea lor. De fiecare data cand privesc o poza trebuie neaparat sa imi transmita un sentiment, o idee. In cazul celor doi am fost cucerita pe loc de pozele lor.

Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste .

Mai multe poze gasiti aici - http://www.cristinaroteliuc.com/
















Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu