sâmbătă, 26 mai 2012

Look a la Demoazele : Stil Marinaresc


In momentul in care Carmen mi-a oferit provocarea de a-i realiza un set cu care sa intampine vara in stil marinaresc, ma gandeam daca voi reusi sa realizez ceva care sa se apropie de imaginea pe care o avea ea si totodata sa fie cat mai feminine accesoriile realizate pentru a-i completat lookul. 

Sezonul cald se apropie, iar tu iti indrepti atentia catre tinute cat mai lejere, din materiale si culori care sa exprime atmosfera relaxanta de vacanta. A mai fost in trend si probabil ca va mai reveni. Stilul marinaresc e adorat de multe dintre noi. 

Combinatia de albastru si rosu ne duce mereu cu gandul la vacanta, mare si buna dispozitie. Setul realizat pentru Carmen este foarte feminin si emana multa energie, asteptand sa fiie purtat la diversele evenimente din aceasta vara.

Accesoriile au fost realizate cu cristale in nuante de albastru si rosu, respectand tema marina si pentru a sublinia si mai mult aceasta latura am folosit diverse charmuri care reprezinta diverse figurine precum o barca, steluta de mare.





Pret ceas : 45 lei

Pret brosa : 20 lei

Pret cercei : 25 lei

Pret agrafa : 10 lei 


Pentru un aer tineresc in noul sezon, trebuie neaparat sa alegi dungile. Pe langa albul care iti ofera un look fresh, culorile eterne ale acestui trend sunt albastrul si bleumarinul. Pentru un aspect unic, combina-le cu rosu. Daca in prima instanta, imprimeul marinaresc era un element sport al tinutei, acum noile interpretari ale designerilor propun rochii elegante in acest trend. 










Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu