duminică, 26 februarie 2012

5 O'clock


Bufnita - desi sacra pentru Athena, zeita greaca a invataturii si un simbol al intelepciunii, bufnita sufera asocieri negative in cele mai multe traditiiIn multe credinte – ca in cele ale Egiptului antic si crestinismului – aceasta pasare de noapte simboliza moartea, ghinionul si intunericul spiritual.
Desi pentru celti era sacra, era o legatura cu viata de dincolo de moarte fiind numita „vrajitoarea noptii” si „pasarea-cadavru”In hinduism, era mesagerul zeului vedic al mortii, Yama.
Africanii de vest si australienii aborigeni privesc bufnita ca mesagera a vrajitorilor, iar in Europa Occidentala medievala se credea ca vrajitoarele se pot transforma in bufnite. Pentru amerindieni are si aceasta semnificatie, dar poate simboliza si intelepciune , iar in China si Japonia, se spunea ca rapeste copiii si de aceea semnifica moartea, dar si odrasla nerecunoscatoare.
Bufnita simbolizeaza orbirea si e considerata o pasare necurata in traditia evreiasca.
Desi nu are o reputatie foarte pozitiva, bufnita este una dintre preferatele Teodorei si azi prin intermediul nostru i-a fost livrat un mic cadou. Misterioasa bufnita a inceput sa imi devina si mie simpatica mai ales dupa ce am realizat acest set pentru Teo.
O provocare foarte haioasa oferita din partea Cristinei si rezultatul este foarte cochet.
Draga Teo, speram sa iti placa cadoul si sa il porti cu drag!







Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu