sâmbătă, 24 decembrie 2011

Craciun fericit impreuna cu Demoazele


A venit din nou Craciunul. Veselia, caldura sufleteasca si agitatia se regasesc in jurul nostru. Cu mic, cu mare, toata lumea il asteapta pe mos Craciun.

Ce imi doresc in acest an de Craciun? Nimic special, pentru ca mosul a venit pentru mine odata cu sosirea Demoazelelor acum cateva luni.

Demoazele a reprezentat un pas important, pe care am decis sa il fac si daca ar fii sa o iau de la capat, as proceda la fel. Pot spune ca mos Craciun mi-a indeplinit un vis, acela de a avea curajul sa imi pun in practica creativitatea si pasiunea pentru frumos.

Culoarea, sensibilitate, vise creative - acestea sunt o parte din elementele cu care Demoazele porneste increzatoare spre noul an. Au fost cateva luni grele, dar foarte frumoase, cu multa munca, pasiune si peste care am trecut mai usor cu sprijinul vostru si al persoanelor dragi care m-au sustinut de la inceput .

Va doresc sa aveti un Craciun plin de zambete si iubire! Mos Craciun sa va aduca sanatate, speranta si incredere de a merge mai departe cu visul vostru, satisfactie in tot ceea ce faceti!

A bientôt! 

Joyeux Noël!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu