miercuri, 19 octombrie 2011

Papillon d'automne



Toamna este un anotimp plin de melancolie, de sentimente si de amintiri. Culori, culori, culori!
Unele ne plac mai mult, altele mai putin, unele ne complimenteaza tinuta altele din contra, cert este ca ... si culorile sunt parte a tendintelor in moda.

Toamna si iarna culorile nu ar trebui sa fie la fel de tari si luminoase cum sunt cele ce se poarta primavara si vara. Acest lucru nu inseamna insa ca trebuie sa porti numai negru, gri sau maron.
Poti alege orice culoare iti place, conditia este ca tonul ales sa fie ceva mai "moale" si sa nu fie atat de strident precum cel de vara. Ca sa fii sigura ca nu dai gres, poti alege culori ca: galben (pepene galben), orange pal, lila (lavanda), culoarea sampaniei, nuante de maron, nuante pamantii, vernil, kaki deschis, etc. 
Esarfele, palariile, incaltamintea, gentile sau accesoriile in culori vii contrastante pot constitui un element vibrant al tinutei si pot deveni centrul atentiei acesteia. 




Floarea colierul este realizata din material textil bej, cristale Swarowski de 8 mm nuanta Blue Zircon, pandativ patinat in forma de fluture. Siragul colierului a fost realizat din margele nuanta maro inchis.



Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 
demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu